Sport

LIGA 3. Hărmanul, ce NEBUNIE de meci!!!

 

În etapa a 16-a a Ligii 3 la fotbal, prima din 2017 în acest eşalon, în seria 1, AFC Hărman a evoluat în deplasare, la Ştiinţa Miroslava.

Deşi au condus cu 2-0 şi 3-1, braşovenii au terminat până la urmă la egalitate, 3-3, golurile oaspeţilor fiind marcate de Şerban Moraru, Emil Popa şi antrenorul-jucător Florin Stângă.

De notat că echipa din Hărman a întrerupt, astfel, seria de 20 de victorii consecutive pe teren propriu a formaţiei din Miroslava.

Cealaltă grupare braşoveană din această serie, Olimpic Cetate Râşnov, s-a impus cu 1-0 în meciul susţinut în deplasare cu Sporting Lieşti. Cătălin Dinu a punctat pentru elevii pregătiţi de Daniel Bona.

Cum Csikszereda Miercurea Ciuc a învins-o cu 1-0 pe Atletico Vaslui în deplasare, conduce în clasament cu 36 de puncte. Hărmanul este pe locul 2, cu 31 p, iar Râşnovul ocupă a 11-a poziţie, 15 p.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button