Sport

LIGA 3. FC U Craiova, adversara celor de la ACS SR Municipal Brașov, are un buget record pentru Liga 3. Planul lui Mititelu

 

Dacă la ACS SR Municipal Brașov sunt probleme mari cu banii, o altă formație din Seria a 3-a a Ligii 3, FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, are un buget imens pentru acest eșalon.

„Din câte se pare, bugetul este unul record pentru Liga 3. Dacă nu promovăm nu se întâmplă nimic. Eu zic că vom reuşi, dar nu se pune problema să se închidă echipa sau alte nebunii. Avem un buget suficient pentru promovare, probabil că nu a mai fost aşa ceva în eşalonul acesta. Aproximativ, bugetul nostru e de un milion de euro. Nu am nevoie de oameni de afaceri în acest moment, dacă sunt lăsat în pace mă pot descurca şi singur şi pot duce echipa în Liga 1. Eu vreau să transform clubul, să fie deţinut de suporteri, asta vreau eu. Mesajul să fie foarte clar, iar acest plan vreau să-l implementez în 5 ani, dar mai întâi să ajungem în Liga 1”, a declarat Mititelu pentru ProSport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare