Sport

LIGA 3. Echilibru în toate seriile. ACS „SR” Municipal suferă din cauza meciurilor de pe teren propriu

 

Lupta pentru promovarea în Liga 2 fotbalistică este una extrem de interesantă în toate cele cinci serii ale Ligii 3. După opt etape disputate, nu s-a desprins nici o grupare; mai mult, în fiecare serie, în acest moment, diferențele sunt foarte mici între primele clasate.

ACS Suporter Club Oţelul Galaţi este favorita Seriei 1. Gălățenii au 22 p, fiind urmați de Gloria Buzău – 20 p, Bucovina Rădăuți – 18 p și Știința Miroslava – 16 p.

În C2, surprinzător, Unirea Slobozia este prima, tot cu 22 p, podiumul fiind completat de CS Afumați și Rapid București, ambele cu câte 19 p. SC Popești Leordeni este a patra, cu 16 p.

În ceea ce ne privește, Seria 3, în care se află și ACS „SR” Municipal Brașov, este cea mai echilibrată. Cinci puncte este diferența dintre echipa de pe primul loc și gruparea de pe locul 8. Din păcate, chiar dacă au mers perfect în deplasare – 3 meciuri, 3 victorii, golaveraj 5-0, „galben-negrii” au suferit pe „Tineretului” – 5 meciuri, 2 victorii, o remiză, 2 înfrângeri, golaveraj negativ, 5-6. După opt runde, în care, este drept, a întâlnit toate formațiile importante ale seriei, ACS „SR” Municipal ocupă poziția a patra, cu 16 p, în față fiind Flacăra Horezu – 17 p, Unirea Bascov și Turris Oltul Turnu Măgurele – ambele cu câte 18 p. O altă favorită, FC „U” Craiova este a zecea în ierarhie, cu 11 p, dar și cu un meci mai puțin disputat. Oltenii au schimbat deja antrenorul, Nicolo Napoli înlocuindu-l pe Ștefan Stoica.

Şoimii Lipova este echipa care conduce în Seria 4, cu 22 p, urmată de ACS Dumbrăvița, 19 p.

Deși se părea că AFK Miercurea Ciuc a fost trimisă în Seria 5 tocmai pentru a promova lejer, harghitenii au deocamdată probleme. Sunt lideri în clasament, cu 18 p, dar la egalitate cu ACS Fotbal Comuna Recea și cu Minaur Baia Mare. În această serie, Olimpic Cetate Râșnov este a șaptea, cu 13 p, în timp ce AFC Hărmen ocupă locul 9, cu 10 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button