Sport

LIGA 3. Echilibru în seria BRAȘOVULUI!!! Se va implica Primăria?!… Râșnovul, succes important!!!

 

Seria a 3-a din Liga 3 la fotbal este una extrem de echilibrată la vârf, în special.

După succesul obținut de ACS „SR” Municipal Brașov cu Flacăra Horezu (amănunte aici: BRAȘOV. LIGA 3. LIVETEXT. ACS „SR” Municipal, victorie în prelungiri și 3 puncte importante), echipa antrenată de Florin Stângă a urcat pe locul 4 în clasament, cu 12 puncte. Mai poate fi depășită de Turris Oltul Tr. Măgurele (11 p), formația finanțată de fiul liderului PSD Liviu Dragnea, în cazul unui succes, astăzi, în deplasarea de la FC Voluntari 2. Meciul, care va începe de la ora 15.00, se anunță deosebit de interesant, dat fiind faptul că gazdele sunt în tabăra… Firea.

Într-o altă dispută de ieri, FC „U” Craiova a învins trupa din Alexandria cu 3-1.

Ierarhia este condusă de Astra 2 Giurgiu și Unirea Bascov, ambele cu câte 14 puncte.

În ceea ce privește gruparea ACS „SR” Municipal Brașov, aflată într-o situație extrem de delicată (detalii, aici: BRAȘOV. Situație critică la ACS „SR”. Mulţi jucători își caută de lucru pentru a-și putea întreține familiile! Florin Stângă – declaraţie incendiară!; BRAŞOV. Ultima speranţă), de răspunsul Primăriei, privind preluarea într-o colaborare cu Consiliul Județean, depinde viitorul său. Un „Da” sau un „Nu” dat din partea lui George Scripcaru & Co. este așteptat în cursul zilei de mâine…

În Seria a 5-a din Liga 3 la fotbal, Olimpic Cetate Râșnov a câștigat pe teren propriu, 1-0 cu Unu Gloria Bistrița, grație golului marcat de Șerban Moraru în minutul 32. La rându-i, AFC Hărman a remizat, 2-2 acasă, cu Unirea Dej.

Formația din Râșnov a acumulat 12 puncte, ocupând locul 4 în ierarhie, la 3 lungimi distanță de liderii Miercurea Ciuc și Recea. Hărmanul este pe 14, poziție retrogradabilă, cu 4 puncte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare