Sport

Liga 3. Cum va aborda SR Brașov meciul de la Breaza / Kids Tâmpa joacă astăzi pe ICIM

Liga 3 la fotbal a ajuns la etapa a treia.

În Seria a 6-a, SR Brașov are parte de o deplasare dificilă, urmând să se confrunte cu Tricolorul Breaza sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17.00.

Înaintea partidei, Liviu Nicolae, antrenorul echipei fanilor stegari, a declarat: „Venim după un meci în care nu am reușit să ne impunem jocul așa cum ne-am dorit (cel cu Odorhei, pierdut cu 1-3 – n.r.) însă acesta ne-a arătat ce trebuie să facem pentru a avea constanța necesară pentru îndeplinirea obiectivelor. Urmează un duel cu o echipă schimbată în bine, cu un antrenor nou. Trebuie să ne tratăm adversarul cu respect, dar să arătăm aceeași combativitate, dorință și efort ca în primul joc (cel cu Kids Tâmpa, câștigat în deplasare cu 4-1 – n.r.)”.

Liga 3 la fotbal a ajuns la etapa a treia

Astăzi, de la ora 17.00, pe Stadionul ICIM, Kids Tâmpa Brașov va întâlni formația Olimpic Cetate Râșnov. De asemenea, AFC Odorheiu Secuiesc se va confrunta cu Olimpic Zărnești.

Mâine, tot de la ora 17.00, în Seria a 6-a se vor mai juca partidele CSO Băicoi – Ciucaș Tărlungeni; CSO Plopeni – CS Gheorgheni.

De asemenea astăzi, în Seria a 7-a din Liga 3, ACSM Codlea, fără vreun punct acumulat, are parte de o misiune infernală, la Unirea Dej.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button