Sport

Liga 3. Ce a declarat antrenorul de la SR Brașov înaintea primei partide din play-out / Meciuri tari și în play-off-ul Seriei a 5-a

Liga 3. În prima etapă a play-out-ului fotbalistic, astăzi, SR Brașov va evolua, în deplasare, la Odorheiu Secuiesc.

„Ne pregătim să întâlnim prima echipă din play-out. Am avut două înfrângeri consecutive, însă înfrângerile sunt doar obstacole temporare pe drumul către succes. Important este cum ne ridicăm și cum ne pregătim să înfruntăm următorul adversar. Fiecare eșec vine cu lecții importante. Trebuie să ne concentrăm pe aspectele pozitive, pe ceea ce putem îmbunătăți și să ne folosim de aceste experiențe pentru a ne întări ca echipă. Știu că suntem capabili de mai mult și că avem resursele necesare pentru a ne ridica în aceste momente dificile. Cu toată încrederea înainte, îmi doresc să aducem bucurie suporterilor noștri”, a declarat Rareș Forika, antrenorul celor de la SR Brașov.

Tot astăzi, de la ora 15.00, în play-out-ul Seriei a 5-a din Liga 3, se mai joacă partida Sepsi 2 Sf. Gheorghe – Viitorul Curița. Disputa KSE Tg. Secuiesc – Ciucaș Tărlungeni are loc mâine.

În clasament, lider este Odorheiu Secuiesc (29 p), urmând Tg. Secuiesc (19 p), Sepsi 2 (16 p), Curița (16 p), Ciucaș Tărlungeni (13 p), SR Brașov (7 p). La finele sezonului, ultimele două echipe retrogradează direct în Liga 4.

Pentru promovare

În play-off-ul din Liga 3 – Seria a 5-a la fotbal, sâmbătă, sunt programate confruntările Olimpic Zărnești – Olimpic Cetate Râșnov și AFC Câmpulung Muscel – Kids Tâmpa Brașov.

Articole asemănătoare

Situația din ierarhie este următoarea: Câmpulung (42 p), Zărnești (40 p), Râșnov (37 p), Kids Tâmpa (33 p).

Primele două formații din play-off vor intra în faza următoare a luptei pentru promovarea în Liga 2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare