Sport

LIGA 3 BRAȘOV. Kids Tâmpa, ÎN GENUNCHI!

 
ACS Kids Tâmpa Brașov a suferit o înfrângere severă în etapa a 3-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a. „Urșii” au pierdut, 0-5 (0-2), în deplasare, cu AFC Odorheiu Secuiesc, echipă antrenată de brașoveanul Florin Stângă – detalii, AICI: BRAŞOV. Liga 3. LIVE. Corona – Astra 2 Giurgiu / Odorheiu Secuiesc – Kids Tâmpa.
 
Brașovenii au avut însă și ghinion, portarul Câșlariu accidentându-se chiar înaintea fluierului de start, fiind înlocuit cu Denis Bărăgoană, un tânăr născut în 2003, talentat, dar fără experiență la seniori.
 
„Nu sunt multe de zis după un asemenea scor și un asemenea joc. Și eu cred că nu am intrat conectați și asta ne-a costat. Dacă aveam atitudine, chiar cred că altul ar fi fost rezultatul. Lăsăm capul jos, pentru că toate meciurile sunt grele și trebuie să avem altă abordare pentru a emite și pretenții”, a declarat Ciprian Anghel.
 
Celălat „principal” al „urșilor”, Nicu Văduva, a vorbit și el despre atitudinea elevilor săi: „Am plătit, în primul rând, pentru lipsa de atitudine. Mulți dintre băieți au crezut că meciul este dinainte câștigat. În plus, gazdele au evoluat foarte determinat, au câștigat majoritatea duelurilor unu contra unu, au arătat mai multă prospețime. Pe acest fond, am făcut și greșeli mari în defensivă. Ne învățăm, însă, lecția, sperăm să revenim cu picioarele pe pământ, muncim mai mult, pentru a arăta altceva în următorul meci”.
 
Pentru AFC Odorheiu Secuiesc au marcat: Szfarli (37), Turcu (43), Vekas (49), Iakab (64), Sburlea (autogol 86)
 
ACS Kids Tâmpa Brașov a evoluat în formula: Bărăgăoană, Sburlea, Cupu, Enache, Marin (min. 65 Mitrică), Crihan (min. 60 A. Mureșan), Dumitraș (min. 43 Popa), Andrieș, Zota, Kerekes (min. 66 Dani). Antrenori principali: Ciprian Anghel, Nicu Văduva. Director tehnic: Adrian Hârlab
 
În etapa a patra, ACS Kids Tâmpa Brașov are programat un nou meci pe propriul teren, contra celor de la CSO Plopeni. Partida se va desfășura vineri, 2 octombrie, la ICIM.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare