Sport

LIGA 2. Surpriză mare în Colentina. UTA Bătrâna Doamnă, victorie importantă pe terenul liderei

 

Deja promovată în Liga 1, lidera clasamentului din eșalonul secund, Juventus București, nu mai pare interesată de rezultatele din finalul sezonului. Astăzi, în etapa a 30-a, echipa lui Daniel Oprița a pierdut acasa, 1-2, în fața celor de la UTA Bătrâna Doamnă, pentru care confruntarea era extrem de importantă în lupta pentru locul secund. Gazdele au deschis scorul prin Băjenaru, însă arădenii au întors rezultatul prin reușitele semnate de Curtuiuş și Gligor.

Tot astăzi, CS Mioveni s-a încurcat pe teren propriu, 2-2 (Ayza, Staicu / Vraciu 2),  cu Foresta Suceava, iar FC Brașov a câștigat trei puncte după succesul la masa verde, 3-0, cu CSM Rm. Vâlcea.

Cum „stegarii” au anunțat că nu mai au nici o intenție să se „bată” pentru promovare, întrucât sunt neplătiți, probabil lupta pentru poziția a doua se va duce între Sepsi Sf. Gheorghe și UTA Bătrâna Doamnă.

După etapa a 30-a, clasamentul în partea lui superioară este: Juventus București 66 p, Sepsi Sf. Gheorghe 54 p, UTA Bătrâna Doamnă 53 p, FC Brașov 52 p, CS Mioveni 51 p.

CITEȘTE ȘI: 

LIGA 2. Sepsi Sf. Gheorghe, emoții cu ASU Politehnica Timișoara. FC Brașov, 3 puncte la masa verde. Programul etapei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button