Sport

LIGA 2. Schimbări, acuze, nemulțumiri!!!…

 

Liga 2 fotbalistică se zbate într-o sărăcie lucie, multe echipe supraviețuind, numai ele știu cum, de pe-o zi pe alta.

Adunarea Generală a Ligii 2, care a avut loc ieri, a fost una încinsă, acuzele venind la „foc automat”. Așa cum a relatat Libertatea, câțiva dintre președinții de cluburi au vrut să-l schimbe de la șefie pe Auraș Brașoveanu cu Ovidiu Burcă.

„Ştiu exact ce se întâmplă în România în momentul de faţă. Hai să fim bărbaţi, să ne trezim, să stăm cu picioarele pe pământ şi, dacă e un moment zero, nu se mai poate aşa. Cei care vă ştiţi cu musca pe căciulă în ceea ce priveşte integritatea competiţiei, cred că e mai bine să faceţi un pas în spate. Nu mă forţaţi să spun lucrurilor mai mult pe nume”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Din sezonul viitor, se prefigurează comprimarea competiției. Astfel, Liga 2 ar urma să aibă o singură serie, ceea ce implică o serie de costuri în plus, date fiind deplasările lungi de prin țară.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button