Sport

LIGA 2. Sărbătoarea promovării de la Sf. Gheorghe, transmisă live în Ungaria

 

Sepsi Sf. Gheorghe a promovat în Liga 1, după ce a terminat pe poziția secundă în cel de-al doilea eșalon.

La finalul meicului de ieri, cu CS Mioveni, din ultima etapă, 1-1, fotbaliștii au sărbătorit alături de fani pe teren.

Attila Hadnagy, fost jucător la FC Brașov, va reveni astfel în Liga 1, cu echipa orașului natal. „Nu credeam nici în visele mele frumoase că o să ajung cu Sfântu Gheorghe în Liga 1. Am ajuns şi suntem foarte fericiţi. După un an de când am plecat de la Botoşani uitaţi-vă că iar sunt în Liga 1. Mai am două jocuri să ajung la 200 de meciuri în Liga 1 şi cu această echipă frumoasă şi suporteri minunaţi suntem acolo. Dacă nu vom putea să jucăm la Braşov, sper aici, la Sfântu Gheorghe, să facă stadionul. Aşa nu are nici un farmec, să joci în Liga 1, dar să nu joci acasă. Unii dintre colegii mei au mai jucat în Liga 1, alţii nu. Pentru toţi este o bucurie, e altceva”, a declarat Hadnagy.

Faptul că Sepsi Sf. Gheorghe a ajuns pe prima scenă a fotbalului românesc a fost prezentat și la televiziunea maghiară M1, care a avut un trimis la meciul de ieri și a transmis live momentele de sărbătoare de la stadion. Finanțatorul Laszlo Dioszegi și Attila Hadnagy au oferit interviuri pentru M1, care a vorbuit pe larg despre promovarea celor de la Sepsi.

FOTO: liga2.prosport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button