Sport

LIGA 2. Luptă extrem de interesantă pentru promovare. UTA Bătrâna Doamnă, victorie cu Sepsi Sf. Gheorghe. Pe ce loc au ajuns „stegarii”

 

Jucătorii de la FC Brașov, prin evoluțiile pe care le-au avut cu CS Balotești și cu Chindia Târgoviște, și antrenorul Cornel Țălnar, prin declarațiile pe care le-a dat, au clarificat că FC Brașov nu mai are nici o intenție să lupte pentru promovarea în Liga 1, pentru că nu se poate juca fotbal dacă sunt două luni de întârziere la plata salariilor.

Astăzi a avut loc ultima partidă a etapei a 29-a, UTA Bătrâna Doamnă trecând cu 2-1 de Sepsi Sf. Gheorhe. Gligor și Petre au marcat pentru gazde, golul covăsnenilor fiind reușit de Issa Thiaw. Hadnagy a ratat un penalty.

Astfel, lupta pentru locurile 2 (direct promovabil) și 3 (care duce la baraj) este una extrem de interesantă.

Lidera Juventus București, 66 p, este deja promovată. Pe poziția secundă este Sepsi Sf. Gheorghe, cu 51 p. Urmează CS Mioveni și UTA Bătrâna Doamnă, ambele cu 50 p, FC Brașov, 49 p, și Chindia Târgoviște, cu 47. Dacă ai noștri ar fi jucat la adevărata lor valoare și ar fi câștigat meciurile cu CS Balotești și Chindia, acum ar fi avut 54 p și ar fi fost mari favoriți la promovare în condițiile în care au un program mult mai ușor decât contracandidatele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button