Sport

LIGA 2. Livetext pe mytex.ro: FC Brașov joacă astăzi la Ștefănești!!! Arbitrul e din București!!! Rezultatele etapei a 5-a!!!…

 

Cu excepția meciului Unirea Tărlungeni (Ștefănești) – FC Brașov, s-au disputat, deja, celelalte meciuri din runda a 5-a a Ligii 2 la fotbal, care s-au încheiat cu următoarele rezultate:

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Academica Clinceni 3-0

Olimpia Satu Mare – Luceafărul Oradea 1-0

Dunărea Călărași – Șoimii Pâncota 2-0

CS Balotești – Dacia Unirea Brăila 1-1

ACS Berceni – Foresta Suceava 0-1

UTA Bătrâna Doamnă – CS Mioveni 0-0

Chindia Târgoviște – CSM Rm. Vâlcea 3-0

Juventus București – CS Afumați 2-0

ASU Poli Timișoara – Metalul Reșița 2-0

Chindia Târgoviște se află pe primul loc în clasament, cu 15 puncte. Podiumul este completat cu Juventus București – 12 p și UTA Bătrâna Doamnă – 11 p. Având momentan 10 p, jucătorii antrenați de Cornel Țălnar sunt pe 6.

„Stegarii” joacă astăzi în deplasare, de la ora 12.30, întâlnirea de la Ștefănești – livetext pe www.mytex.ro – fiind arbitrată de Antonie Andrei (București) la centru. Tușieri sunt: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița – Prahova) și Adrian Ionescu (Târgoviște). Ca observatori au fost delegați: Andrei Ioniță (București) și Gheorghe Bogdan (Vaslui). În cazul unei victorii, FC Brașov ar acumula 13 puncte, revenind pe a 2-a poziție în top.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare