Sport

LIGA 2. Juventus București s-a desprins la cinci puncte de Sepsi Sf. Gheorghe și FC Brașov

 

Juventus București a devenit principala candidată la promovarea în Liga 1. Gruparea antrenată de Daniel Oprița s-a impus astăzi la Suceava, 2-1, Cu Foresta și s-a desprins la cinci puncte de urmăritoarele Sepsi Sf. Gheorghe și FC Brașov.

Cazan a deschis scorul pentru Juventus în minutul 1, gazdele egalând prin Dănilă după 12 minute. La jumătatea primei reprize, Matei a fost eliminat, dar cu un om în plus oaspeții nu au reușit să se apropie de poarta apărată de Hânţăscu. Golul victoriei celor de la Juventus a venit în minutul 90+3, când Chipirliu a transformat o lovitură de la 11 metri obținută de Buhăescu.

La partidă a asistat și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care a fost huiduit copios de fanii moldoveni. La pauză, Burleanu a plecat din tribună și s-a refugiat într-o lojă. 

Cu două etape înainte de finalul turului, Juventus este lideră, cu 36 p din 15 meciuri. Pe următoarele poziții se află Sepsi Sf. Gheorghe (31 p – 15 m), FC Brașov (31 p – 15 m), UTA Bătrâna Doamnă (30 p – 16 m), Olimpia Satu Mare (28 p – 15 m), Chindia Târgoviște (25 p – 15 m), și CS Mioveni (25 p – 15 m).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare