Sport

LIGA 2. FC BRAȘOV, încă un eșec!!! Sepsi Sf. Gheorghe, 4 GOLURI la Suceava!!!

 

Final trist de sezon pentru FC Brașov! Echipa antrenată de Cornel Țălnar a mai înregistrat o înfrîngere, astăzi, pe teren propriu, în fața Academicii Clinceni, scor 0-2. Golurile au fost marcate de Șerban – autogol, în minutul 2, și Costin Gheorghe, în minutul 58. Meciul a contat pentru etapa a 35-a a Ligii 2 la fotbal.

„Stegarii” au jucat în formula: Fl. Iacob (cpt.) – Cristil, I. Şerban, D. Ciobanu, Vl. Munteanu – Tripşa – Enceanu (min. 62 Stan), Goge (min. 46 Chitoșcă), Șt. Grigorie – Răchişan (min. 76 C. Popescu), Sburlea.

Într-o altă partidă, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus la Suceava, în fața Forestei, cu 4-2 (Hadnagy ’18, Ursu ’45, Thiaw ’53 – penalty, Bujor ’90+4 / B. Rusu ’42, Niczuly ’70 – autogol), și a pus presiune pe UTA Bătrâna Doamnă Arad, care joacă mâine seară, în deplasare, cu ASU Poli Timișoara.

Juventus București este lideră, cu 75 de puncte. Sepsi are 64 p și ocupă locul 2, de asemenea promovabil, UTA fiind pe 3 – 62 p. FC Brașov ocupă a 5-a poziție, cu 55 de puncte.

Foto: Facebook FC Brasov Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare