Sport

LIGA 2. FC BRAȘOV a „dat” un jucător la… Satu Mare!!!

 

După două etape scurse din Liga 2 fotbalistică, Olimpia Satu Mare a acumulat 3 puncte, în timp ce „stegarii” sunt pe podium, cu punctaj maxim.

Astfel, meciul susținut de FC Brașov la Satu Mare, vineri, de la ora 18.00 – în direct la Digi Sport, care deschide runda a 3-a, este tratat cu maximă atenție de ambele echipe.

Așa cum a relatat cotidianul sătmărean Informația Zilei, Olimpia, formația antrenată de Bogdan Andone, îl poate folosi poimâine și pe Silviu Pană, un mijlocaș ofensiv în vârstă de 23 de ani fost la FC Brașov. El a fost legitimat în această săptămână.

Săptămâna trecută, Olimpia Satu Mare a pierdut greu la Mioveni, 0-1, golul argeșenilor fiind înscris dintr-un penalty acordat în minutul 88.

Olimpia a evoluat în formula: Anca – Duruş, Mureşan, Heil, Iuhas – Onicaş (min. 88 Takacs), Krausz – Munteanu, Lukacs (min. 61 Bura), V. Pop (min. 63 Villand) – Faur.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare