Sport

LIGA 2. Echipele, făcute „ca la Nufărul”!!! Președintele FRF a mințit!!!

În Ungaria, fotbalul mic este ajutat de stat

 

Catrinel Raț, președintele Olimpiei Satu Mare, a declarat că a fost de acord ca meciul cu FC Brașov, din etapa a 3-a a Ligii 2 la fotbal, programat mâine de la ora 18.00, să fie televizat numai pentru ca microbiștii din întreaga țară să vadă cât de prost arată stadionul unde echipa sa susține partidele de pe teren propriu: „Doamne ferește să nu se dărâme”.

Într-o intervenție telefonică avută la Sport Total FM, oficialul menționat a criticat dur conducerea FRF pentru modul cum a gestionat chestiunea drepturilor TV pentru Liga 2

„Am fost făcuți ca la nufărul. Domnul președinte Burleanu spunea de 700.000 de euro (sumă destinată tuturor echipelor într-un sezon competițional – n.r.), iar acum s-au făcut 350.000. Dacă stai să socotești, sunt doar 260.000 de euro, de fapt. Poate, diferența de 90.000 se va da la finalul campionatului. Cum poate să se mai uite în ochii noștri președintele FRF după ce ne-a mințit?… Eu mă așteptam să crească sumele, nu să scadă”, a declarat, revoltat, conducătorul Olimpiei Satu Mare.

Catrinel Raț a dat apoi exemplul de urmat al Ungariei, acolo unde statul se implică din plin în fotbal: „Echipelor din liga a treia din Ungaria care nu au jucători străini în lot li se alocă de la Guvern câte 200.000 de euro. În liga a doua li se dau câte 800.000 de euro, dacă nu au străini. Dar, 10 din 11 sunt străini, care au și cetățenie ungară. Sunt foarte mulți români cu dublă cetățenie”.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. LIGA 2. Câți bani vor încasa „stegarii” din drepturile TV


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare