Sport

LIGA 2. Diferenţe între FC Braşov şi Sepsi Sf. Gheorghe!!!…

 

La FC Braşov, conform tradiţiei ultimilor ani, domină incertitudinea. Reunirea echipei a fost amânată, încă nu se ştie unde vor efectua „stegarii” cantonamentele iernii, dacă se vor găsi banii necesari pentru stagiul extern, nu s-au anunţat, deocamdată, jucătorii care vor pleca şi cei ce vor veni…

Sepsi Sf. Gheorghe se reuneşte astăzi. Timp de trei săptămâni, echipa se va pregăti „loco”, sub comanda antrenorului Valentin Suciu, după care va pleca într-un stagiu de 10 zile în Antalya.

Într-un interviu acordat pentru Sport Total FM, „principalul” covăsnenilor a relatat că în startul sezonului „am fost puţin desconsideraţi, dar, uşor, uşor, venind rezultatele, am început să fim băgaţi în seamă. Toata lumea o să-şi ia alte măsuri împotriva noastră”.

Suciu a vorbit şi despre ex-„stegarul” Attila Hadnagy, liderul grupării: „E un profesionist, ne ajută extrem de mult cu experienţa lui”, relatând că este asaltat de jucători care vor să vină la Sepsi. A explicat şi motivul: „Nu sunt salarii mari, dar avem stabilitate şi putem să contăm pe puţinul pe care îl avem”.

Deşi n-a declarat, antrenorul celor din Sf. Gheorghe visează la… promovarea în Liga 1: „Nu se ştie nicioată ce se va întâmpla în vârful clasamentului, de asta fotbalul e frumos”.

După 19 etape disputate în Liga 2, Juventus Bucureşti este lideră, cu 45 de puncte acumulate. Pe locul secund se află UTA Bătrâna Doamnă (39 p). FC Braşov ocupă a treia poziţie (38 p), în timp ce Sepsi Sf. Gheorghe se află pe 5 (35 p).

La finalul sezonului, primele două formaţii vor promova direct în Liga 1, iar gruparea clasată pe locul 3 va susţine un baraj cu echipa situată pe a 12-a poziţie în primul eşalon


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button