Sport

LIGA 2. Ce o așteaptă pe FC Brașov?! Modificări privind promovarea și retrogradarea!!!

 

Federația Română de Fotbal a anunțat, pe site-ul oficial, cum se va disputa noul sezon din Liga 2.

Astfel, vor retrograda în Liga 3 11 formații. Primele care vor spune „adio” sunt cele ce se vor clasa pe locurile 13 și 14 în cele două serii la finele sezonului regulat. Apoi, primele 6 vor intra în play-off, celelalte urmând a juca în play-out. Ultimele trei clasate din fiecare serie la finele play-out-ului vor retrograda de asemenea. Totodată, ocupantele locurilor 3 din play-out vor disputa un meci de baraj pentru supraviețuirea în eșalonul secund.

În ceea ce privește promovarea, câștigătoarele seriilor după play-off vor avea locul asigurat în Liga 1. Ocupantele pozițiilor secunde vor susține un dublu baraj: se vor întâlni între ele în sistem tur-retur, apoi învingătoarea va întâlni ocupanta locului 12 din primul eșalon.

În play-off-ul și play-out-ul Ligii 2 se va intra cu jumătate din punctele acumulate în sezonul regulat. În cazul în care numărul de puncte va fi impar, se va rotunji cu unul în plus.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button