Sport

LIGA 2. Brașoveanul Robert Dumitru, ACUZAT că a mai făcut praf un meci, a fost RECLAMAT la CCA și FRF!!!

El ar fi favorizat clar UTA Bătrâna Doamnă, adversara de duminică a „stegarilor” într-un meci ce contează în lupta pentru promovare

 

CS Mioveni a pierdut pe teren propriu partida cu UTA Bătrâna Doamnă, scor 0-2, zilele trecute, într-un duel contând pentru etapa a 24-a a Ligii 2 la fotbal, însă gazdele susțin cu tărie că au fost defavorizate clar de arbitri. Au și făcut un memoriu în acest sens, pe care l-au trimis la CCA și FRF, precizând, printre altele, că în minutul 57, la scorul de 0-1, li s-a anulat un gol perfect valabil.

La centru a arbitrat… brașoveanul Robert Dumitru, „mutat” între timp la Sf. Gheorghe, despre care mass-media sportivă a relatat că a comis multe greșeli în diverse partide, chiar și cu miză din Liga 1.

Conform presei din Pitești, Robert Dumitru a dat vina pe tușierul Vișan, susținând că a anulat golul menționat anterior după ce acesta i-a semnalizat o poziție de ofsaid.

„Ce am putut eu să-i spun lui Ayza, un jucător profesionist, când s-a uitat în ochii mei în vestiar şi mi-a spus: «Domnule preşedinte, arbitrii ne-au scos mingea din plasă, am dat gol şi am egalat». Delegarea lui Robert Dumitru, care nu a mai arbitrat de mult în Liga 1, ridică multe semne de întrebare”, a relatat Dumitru Olteanu, președintele grupării din Mioveni, potrivit liga2.ro.

După acest meci, antrenorul Alexandru Pelici a luat în calcul varianta de a demisiona de la CS Mioveni.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare