Sport

LIGA 1. Jocuri de culise în play-off, în viziunea lui Mircea Rednic!!! UPDATE. Reacţia lui Gigi Becali…

 

UPDATE. Gigi Becali a declarat cu satisfacţie după ce Dinamo a ratat accederea în play-off-ul Ligii 1: „Și eu îi cânt lui Rednic – «Ce bine îmi pare că ai luat țeapă». Nici în vise nu se putea ca Dinamo să se califice. Și dacă băteau tot, ei nu se puteau califica. Ar fi ajuns la 37 de puncte și veți vedea că în play-off nu se vor califica echipe cu 37 de puncte”.

…………………………………………………………………………………………………………..

E clar, după înfrângerea suferită în „Ştefan cel Mare” cu FC Botoşani, 1-2, Dinamo joacă play-out-ul şi în acest sezon al Ligii 1, pregătindu-se pentru următorul, unde, aşa cum susţine, antrenorul Mircea Rednic are chiar gânduri de titlu…

La finalul disputei cu formaţia antrenată de Liviu Ciobotariu, în ciuda eşecului, „Puriul” a apărut jovial la conferinţa de presă, declarând: „Toată lumea s-a bucurat că n-a ajuns Dinamo în play-off, foarte bine! Vor juca în familie. E trio-ul ra-ta-ta acolo! (aluzie la trupa umoristică Vasilica Tastaman, Ștefan Tapalagă, Dumitru Rucăreanu, din perioada ceauşistă – n.r.)… Am văzut și CFR-ul cu Astra, m-a mirat atitudinea unor jucători, niște discuții înainte, după… Alții s-au plâns de arbitraje și-au avut un român maghiar arbitru! Așa a ajuns campionatul nostru, s-a ajuns să se facă jocuri”.

Cu „ra-ta-ta”, Mircea Rednic a sugerat că FCSB ar beneficia de ajutorul Astrei Giurgiu şi al Botoşaniului în play-off, nefiind nici Viitorul lui Hagi exclus din calcule, pentru a „frâna” contracandidatele la titlu CFR Cluj şi CS „U” Craiova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button