Sport

LIGA 1. Încă un braşovean la UTA Arad!

 

După portarul ex-„stegar” Florin Iacob, care a pus serios umărul la promovarea echipei UTA Arad în Liga 1, „Bătrâna Doamnă” a mai transferat un fotbalist braşovean, prezentat duminică împreună cu Alexandru Albu, cel ce i-a fost suflat FCSB-ului. 

Așadar, sub comanda antrenorului brașovean Laszlo Balint a intrat și fundașul central Alexandru Benga (31 de ani, foto), cel care în sezonul trecut a activat la o altă formație din primul eșalon, Chindia Târgoviște.

Agentul Bogdan Apostu a explicat care sunt atuurile lui Benga: „Are experiență vastă la nivel de primă ligă și procentaj de peste 95 la sută din meciurile jucate ca titular în ultimii patru-cinci ani. S-a impus peste tot unde a evoluat, fie că vorbim de prima ligă din România sau campionatele externe”. 

Pe site-ul clubului UTA Arad a fost trecut și CV-ului brașoveanului Alexandru Benga: S-a lansat la FC Brașov în 2006, după care a mai jucat în zonă, la FC Săcele și Forex Brașov. A trecut, pentru doi ani, la Petrolul Ploiești, iar între 2011 și 2013 a jucat la Oțelul Galați. În 2013-2014 a fost în Bulgaria, la Botev Plovdiv (ulterior și la Septemvri Sofia), apoi a evoluat în Azerbaidjan, la Qabala FK, în Cipru, la Ermis Aradippou, Polonia, la Sandecja Nowy Sacz. A mai îmbrăcat tricoul celor de la Juventus București, înainte de a ajunge la Chindia Târgoviște. 

„UTA oferă un proiect sportiv serios, antrenant și provocator, la care orice jucător visează să ia parte. Sper să avem rezultate bune, să îndeplinim obiectivele clubului, să creem o echipă puternică și să mulțumim suporterii, e o plăcere să joci cu ei alături”, a relatat Alexandru Benga la prezentarea oficială, completat fiind de antrenorul Laszlo Balint: „Pe lângă calitatea certă din punct de vedere sportiv, sunt convins că va aduce un plus și în vestiar, pentru acel spirit pe care l-am pomenit de mai multe ori”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare