Sport

LIGA 1. Arbitru BRAȘOVEAN în centrul unui mare scandal!!!

 

CS „U” Craiova a avut aseară ocazia de a trece pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Oltenii au ratat oportunitatea, întrucât au pierdut partida din deplasare cu ACS Poli Timișoara, 2-3.

La final, ei au acuzat dur prestația arbitrului brașovean Robert Dumitru (foto), extrem de controversat în peisajul fotbalului românesc. De altfel, oficialii și jucătorii Craiovei n-au dat declarații după meci, nici n-au fost prezenți la conferința de presă, în semn de protest, riscând o amendă substanțială.

Mihai Rotaru, finanțatorul grupării CS „U” Craiova, a menționat că este dispus chiar să retragă echipa din campionat, dacă arbitrajele nu vor fi corecte: „Noi vrem să jucăm fotbal… Rezultatul partidei a fost viciat de arbitri. Vom plăti o amendă că nu am trimis oameni la interviuri, nici o problemă. Dacă în acest mod vom curăţa arbitrajul, aşa vom proceda şi în etapele următoare. Craiova este susţinută din bani privaţi. La scorul de 1-1 am avut penalty clar”.

Ioan Crăciunescu, expertul Digi Sport pe probleme de arbitraj, a concluzionat după ce a analizat fazele importante ale disputei amintite: „Robert Dumitru a luat decizii corecte, au fost decizii grele, nu cred că a vrut să ajute pe cineva”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare