Sport

Liderul tenisului mondial, prins dopat, a fost albit / La Simona Halep…

Liderul tenisului mondial, prins dopat, a fost albit.

Italianul Jannik Sinner a fost testat în două rânduri cu o substanță interzisă (clostebol) în martie 2024, în timpul turneului de la Indian Wells. El a fost declarat „nevinovat”, astăzi, de un tribunal independent. Totuși, punctele obținute la Indian Wells (400) și premiul în bani de 300.000 de euro i-au fost retrase.

Conform L’Equipe, substanța i-a pătruns lui Sinner în organism din cauza unei contaminații produse de un membru al staff-ului său medical.

Liderul tenisului mondial, prins dopat, a fost albit

„O să las acest episod nefericit şi care a reprezentat o adevărată provocare în urmă. Voi continua să fac tot posibilul să mă asigur că respect regulile antidoping ale ITIA”, a delcarat campionul de la Australian Open după aflarea verdictului.

La Simona Halep, care a fost depistată pozitiv cu roxadustad, a fost altă mâncare de pește…, rămânând suspendată până la verdictul Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, din urmă cu câteva luni.

Foto: Irina R. Hipolito/AFP/Presse Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Asa este, căcăcioșii de vestici se cred rasa superioara, când de fapt, este invers.

Ron
1 luna în urmă

Sportul,ca și alte manifestări “culturale” au devenit mizerii politice,sub directiva Popo-vesticilor.Drogatii vestului sunt acceptați,cei din vest au alt regim. A se vedea femeia -barbat-bine al tenisului american

Back to top button