Sport

LET’S JUMP THE PARTY la Grand Fitness Brașov!

Înscrie-te la cea mai efervescentă petrecere de jumping

 

Let’s Jump The Party va avea loc joi, 19 aprilie, de la ora 20.00, alături de instructorii Marius Grancea și Andra Şoancă, la Grand Fitness, Bd. 13 Decembrie nr. 96 (Clădirea Teo Center).

Dresscode – SummerParty

Te provocăm să-ţi pregătești cea mai colorată și trăznită ţinută de vară, accesorizată cu bandană/șapcă/ochelari de soare, etc., iar timp de o oră și jumătate lasă grijile deoparte pentru cea mai energizantă petrecere de fitness.
Sărituri, coregrafii internaţionale şi voie-bună, dar mai ales mişcare pentru o sănătate de fier sunt doar câteva dintre ingredientele evenimentului.

Ce este Jumping® Fitness?

Este un concept de fitness dinamic, realizat pe trambuline speciale. Baza clasei de jump este o combinaţie de salturi rapide și lente, sprinturi dinamice în combinaţie cu elemente de forţă și echilibru, pentru un antrenament cardio perfect. Spre deosebire de alte exerciții, cum ar fi alergarea, se va lucra întregul corp, fără a se suprasolicita articulațiile. Datorită combinației exercițiilor distractive și a muzicii motivante, Jumping® elimină plictiseala care poate fi resimțită prin repetarea aceluiași exercițiu.

Iată și beneficiile:

– Pierderea rapidă ȋn greutate
– Îmbunătăţirea sistemului muscular
– Creșterea capacității pulmonară
– Solicitarea considerabilă a corpului și minții
– Se lucrează peste 400 mușchi ai ȋntregului corp .

Accesul se face pe baza abonamentului sau achiziționării unei intrări zilnice.
Înscrieri la tel: 0756.161500 | 0268.545868. Numărul de locuri este limitat. Amănunte, pe www.grand-fitness.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare