Sport

LEGĂTURA dintre Prodanca, brașoveanul Gabi Tamaș și clubul Astra…

 

Știți despre faptul că Astra Giurgiu vrea să-l demită pe antrenorul Dan Alexa, înlocuindu-l cu Bogdan Andone – detalii, aici: LIGA 1. Ce echipă L-A LUAT pe Bogdan Andone?!…

Dan Alexa nu vrea să plece de bunăvoie, solicitând achitarea clauzei de reziliere a contractului, astfel că și-a mandatat impresarul, Anamaria Prodan (foto), să-i rezolve situația.

Astra Giurgiu a emis și un comunicat în acest sens, îm care se specifică printre altele: „Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la relația impresarei Ana Maria Prodan cu clubul nostru dorim să facem următoarele precizări: 

– singura sumă de bani virată de aceasta în contul clubului a fost de 50.000 de euro, sumă care a avut o destinație precisă, în urma discuțiilor comune, pentru rezolvarea situației lui Gabi Tamaș, suma regăsindu-se în actele perfectate. 

– nu există nici un fel de alte sume de bani în discuție, cele vehiculate în presă (privitoare la un împrumut de 300.000 euro) neavând vreun suport real”.

Chestionată de gsp.ro pe tema prezentată, Anamaria Prodan a spus: „Cine a dat comunicatul, nu are multă minte… Cred că relația mea de prietenie cu familia patronului Astrei este una aparte, departe de fotbal sau demiteri în fotbal…. Nu am să dezvălui ceva din anturajul clubului Astra. Așa cum nu am făcut-o niciodată cu nici un club de fotbal unde am fost parte la diferite discuții. Eu sunt Anamaria Prodan, managerul numărul 1 pentru faptul că mi-am respectat clienții, antrenori sau jucători, cu sfințenie. Nu i-am trădat sau păcălit pentru nici un prieten de-ai mei, patron sau președinte din fotbal. Prietenia este ceva sfânt, departe de meserie. Meseria se face și ea cu sfințenie”. 
 
În ceea ce-l privește pe Alexa, Prodanca a relatat că, pentru el, urmează o pauză scurtă, probabil: „Vreau să se liniștească. Toți trec prin momente de acest gen. Este un antrenor fabulos și un om incredibil, care va avea o carieră minunată”.
 
Foto: Facebook Anamaria Prodan

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button