Sport

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu FCSB

 

Antrenorul Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu FCSB, vineri, a anunțat clubul pe site-ul său oficial. „Fostul antrenor al Stelei și secunzii săi au ales să dea curs unei noi provocări în fotbalul din Orientul Mijlociu”, precizează sursa menționată, cei trei antrenori secunzi fiind Anton Petrea, Cristi Țermure și Florin Tene.
Clubul nostru le mulțumește tuturor pentru eforturile depuse în ultimul an și jumătate, în care au câștigat Cupa Ligii, au terminat sezonul recent încheiat pe prima poziție, la egalitate cu FC Viitorul (noua campioană, n. red.), au calificat echipa în play-off-ul UEFA Champions League și în grupele UEFA Europa League, performanțe care se adaugă celor din primul lor mandat, atunci când au adus două titluri de campioană, Supercupa României, calificarea în optimile UEFA Europa League și prezența în grupele UEFA Champions League’‘, se mai arată în comunicat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare