Sport

Laurenţiu Lică, mulţumit de evoluţia elevilor săi în duelul cu Olympiacos. „Acest meci ne dă încredere pentru ce urmează”

Laurenţiu Lică, antrenorul Coronei Braşov, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor lui în meciul cu Olympiacos Pireu, chiar dacă grecii s-au impus clar în meciul de aseară.

Corona a pierdut clar, 0-3 (20-25, 19-25, 20-25), în faţa campioanei Greciei, în prima manşă a duelului din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin.

Campionii României au încercat să dea o replică puternică unei formaţii care are în componeţă jucători de mare valoare, însă în final calitatea rivalilor şi-a spus cuvântul.

„Când ai în faţă o echipă de genul acesta şi joacă un volei puternic şi constant, e greu să lupţi când ei se distanţează la 2-3 puncte. Noi trebuia sa facem ceva extraorinar ca să rămânem aproape de ei. Deşi poate părea surprinzător, jocul mă mulţumeşte. Am reuşit să fim mai constanţi faţă de alte patide. Au fost situaţii de joc bune şi trebuie să luăm partea pozitivă din acest meci, pentru că dacă ne uităm doar la greşeli nu vom progresa. Acest meci ne dă încredere pentru ce urmează. Şansele de calificare sunt mici de acum, dacă aici nu am emis pretenţii. Am ajuns doar la 20 de puncte pe set. În volei se spune că dacă nu treci de 20 de puncte nu contezi. Am avut un adversar foarte puternic, dar repet cred că şansele noastre sunt mici. Jucăm marţi, după ce duminică avem meci la Bucureşti. Nu e simplu. Sper că jucătorii vor fi apţi, pt că avem probleme”, a declarat antrenorul Coronei, Laurenţiu Lică.

Laurenţiu Lică: „Am crescut cu Andrea Gardini. A fost o onoare să concurez cu el”

Tehnicianul braşovean a vorbit şi despre duelul cu Andrea Gardini, antrenorul oaspeţilor, un nume mare al voleiului internaţional. „Am stat de vorbă puţin la antrenamentul oficial. E un om cu care eu am crescut, un jucător extraordinar. I-am spus că sunt onorat ca în al doilea an al meu de antrenorat să concurez cu asemenea somităţi ale voleiului”, a spus Laurenţiu Lică.

FOTO: Facebook Corona Braşov, @sportsmedia.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button