Sport

Laszlo Dioszegi, lăsat cu buza umflată de Gigi Becali: „Sunt șocat, nu-mi vine să cred” / Update. Reacția patronului FCSB

Laszlo Dioszegi, șeful lui Sepsi Sfântu Gheorghe, este dezamăgit că FCSB n-a achitat până în prezent niciun ban din suma de transfer pentru Marius Ștefănescu. Astfel, gruparea covăsneană trebuie să plătească urgent TVA-ul pentru această tranzacție, aproape 300.000 de euro.

Laszlo Dioszegi: „Azi e luni și nu am încasat niciun ban”

Pentru Fanatik.ro, Laszlo Dioszegi a dat toate detaliile în această speță: „Firul evenimentelor este așa: am bătut palma pentru 1.310.000 de euro plus TVA, din care 300.000 de euro se vor duce la un club de juniori din Cluj. Noi am făcut factura pe 1 iulie, așa cum conveniserăm cu domnii Becali și Argăseală. Pe 10 iulie ne-au promis că banii vor intra în cont. Nu au intrat. Pe 9 iulie, domnul Argăseală ne-a rugat să mai așteptăm o săptămână. Am fost de acord. După acea săptămână, ne-a sunat iar pe la mijlocul lunii iulie și ne-a spus «așteptăm banii pe Florinel Coman, vă rugăm să ne așteptați până spre finalul lunii iulie». Am înțeles situația, uneori sunt probleme cu banii, se poate întâmpla. Pe 2 august am sunat noi și domnul Argăseală nu ne-a mai răspuns. A fost un semn de întrebare. A vorbit Hadnagy (managerul de la Sepsi – n.r.) prin mesaje cu domnul Becali, am reușit și eu să discut cu dumnealui și ne-a promis că ne transferă 500.000 de euro până vinerea care a trecut. Iar în săptămâna aceasta, încă 500.000 de euro. Nu ni s-a spus clar când primim toți banii. Domnul Becali ne-a garantat sumele pe care vi le-am spus, urmând ca restul banilor plus TVA să fie virați cât mai curând. Sau așa credeam noi, că îi vom primi în curând. Azi e luni și nu am încasat niciun ban”.

Laszlo Dioszegi: „Când fac pâine, tot la banii de la FCSB mă gândesc”

„Vi se pare normal ceea ce se întâmplă? Noi am considerat că FCSB e un club mare, nu se poate să ne pună în situația asta! Avem salarii de plătit, nu avem banii pentru TVA, le-am promis niște bani și jucătorilor noi. Suntem într-o situație imposibilă! Sunt șocat, nu-mi vine să cred, nu mă așteptam să ajungem la așa ceva cu un club de talia FCSB! Așteptăm banii și îi vrem rapid, că la sfârșitul săptămânii e termenul-limită pentru TVA. Eu sunt în Ungaria acum, la un festival al pâinii. Chiar eu personal fac pâine. Am vrut doar să clarific lucrurile acestea. Scuze că a trebuit să fac totul public. Chiar nu sunt pus pe scandal, dar și când fac pâine aici tot la banii de la FCSB mă gândesc”, a mai spus Dioszegi.

Update. Reacția patronului FCSB

În urma celor prezentate de Laszlo Dioszegi, Gigi Becali a comentat pentru Gazeta Sporturilor: „Că nu i-am dat… I-am dat 300.000 de euro azi. O să-i dăm peste trei sau patru zile, după ce încasăm și noi, alți 400.000 de euro. Ce, au trecut 5 luni? Au trecut 5 luni? Și atunci ce? Le-am dat bani… Le-am spus de dinainte, am vorbit cu el. Le-am zis că le dau bani când voi încasa. Am dat 300.000 de euro și mai dau încă 400.000 de euro din banii din biletele de la următorul meci. Și gata… Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? Să le dau lor banii?”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
1 luna în urmă

Nene Laszlo, data viitoare sa-i pui ciobanului in contract clauza: daca nu plateste la timp, dobanda 20% pentru fiecare zide intarziere!!

Barbu Gh.
1 luna în urmă

Hoții între ei. Deși nu le plâng de milă secuilor, eu nu-mi explic ce-o fi fost în capul lui dioseghi de nu a făcut un contract beton cu ciobanul machidon?

Back to top button