Sport

Lansat de FC BRAȘOV, cea mai dulce înfrângere a carierei!!! Calificat în finala Ligii Campionilor Asiei!!!

 

Și-a început, după cum bine se știe, cariera de antrenor la FC Brașov, de unde a ajuns, apoi, la Rapid București, „UEFAntastic”, dar și selecționerul primei reprezentative de fotbal a României.

Acum, Răzvan Lucescu, întrucât despre el este vorba, a reușit o performanță extraordinară: a acces în finala Ligii Campionilor Asiei, ca antrenor al echipei saudite Al-Hilal Ryadh.

După ce în tur, în Qatar, a câștigat cu 4-1 în fața celor de la Al-Sadd, formația pregătită de Xavi, fostul play-maker al Barcelonei, Al-Hilal a pierdut în această seară, 2-4 pe teren propriu, dar, dramatic, a ajuns în ultimul act al competiției continentale amintite.

Golurile gazdelor au fost marcate de Al-Dossari ’13 și Gomis ’25, pentru rivali punctând Akram ’17 (p), Tae-hee Nam ’19, Al-Haydos ’20 și Khouki ’90+3.

Adversara „Juniorului” din finală se va alege dintre gruparea chineză Guanghzou Evergrande și Urawa Red Diamond, meciul retur al semifinalei urmând a se juca miercuri. În priima mană, echipa niponă s-a impus cu 2-0.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button