Sport

Lance Armstrong nu regretă că s-a dopat. „Nu aş schimba nimic”

 

Fostul ciclist Lance Armstrong, suspendat pe viaţă în 2012 din cauza dopajului, a menționat într-un interviu pentru NBCSN că a făcut ceea ce trebuia făcut pentru a câştiga şi că nu ar schimba nimic.

După ce a fost găsit vinovat de dopaj şi suspendat, Lance Armstrong a pierdut sponsori şi a pierdut milioane de dolari în procese. Americanul a fost „deposedat” de toate cele şapte trofee câştigate în Turului Franţei, competiție pe care o domina în acea vreme.

„Am făcut ceea ce trebuia făcut pentru a câştiga. Nu era legal, dar nu aş schimba nimic. Era vorba despre a pierde mulţi bani şi a ajunge din erou un zero. Nu aş schimba nimic. Nu aş schimba felul în care am acţionat. Adică aş face-o, dar este un răspuns mai lung. În principal nu aş schimba lecţiile învăţate. Nu învăţ acele lecţii dacă nu acţionez astfel. Nu sunt anchetat şi sancţionat dacă nu acţionez cum am făcut-o. Dacă m-aş fi dopat şi nu aş fi spus nimic, nu s-ar întâmplat nimic. Nimic. Le-am cerut să mă prindă. Am fost o ţintă uşoară”, a spus Armstrong.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button