Sport

LAHTI 2017. Dana Haralambie, în TOP 30 la Mondiale!!! Ce a făcut Paul Pepene?!…

 

În proba feminină de sărituri cu schiurile de la Lahti (Finlanda), contând pentru Campionatele Mondiale de schi nordic ale seniorilor, braşoveanca Dana Vasilica Haralambie (foto) a reuşit să „prindă” manşa secundă, clasându-se în final pe locul 29 (sărituri de 83.5 şi 79.5 m pe o trambulină având K 95 – 182.5 p). Victoria i-a revenit Carinei Vogt (Germania) – 254.6 p.

Proba similară masculină a fost câştigată de austriacul Stefan Kraft.

Astăzi, de la ora 17.30, se dispută întrecerea pe echipe mixte la sărituri cu schiurile, România având următoarea componenţă: Dana Haralambie, Diana Trâmbiţaş, Iulian Pâtea şi Sorin Mitrofan.

Campionul mondial al probei de schiatlon (15 km clasic + 15 km liber) a devenit rusul Serghei Ustiugov, care a profitat de o căzătură a norvegianului Martin Jonsrud Sundby pe finalul cursei. Schiorul fondist braşovean Paul Constantin Pepene a avut o evoluţie sub aşteptări, clasându-se în final pe locul 41, la 5.07.0 minute de învingător.

Schiatlonul feminin (7.5 km + 7.5 km) a fost adjudecat de norvegianca Marit Björgen. „Tricolora” Lörincz Timea a sosit a 47-a (+6.44.8 minute de câştigătoare).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare