Sport

La un pas de o eliminare neașteptată. „Tricolorele” U20 au învins la limită Japonia și sunt în sferturile Campionatului Mondial

 

Naționala de handbal femini tineret (U20) a fost la un pas de o eliminare neașteptată în optimile Campionatului Mondial din Rusia. „Tricolorele” s-au chinuit cu Japonia, câștigând la limită, 32-31.

În condițiile în care Cristina Laslo a fost ținută om la om tot meciul, reprezentativa României a suferit, dar a intrat la vestiare cu un avantaj de trei goluri, 16-13. Debutul părții a doua a fost al echipei noastre, care s-a desprins la 20-14 în minutul 38. Niponele nu au cedat și, profitând de greșelile fetelor antrenate de Ion Crăciun, au revenit în meci. Cu șase minute înainte de final, Japonia a restabilit egalitatea, 27-27. Ultimele minute au fost tensionate, s-a mers cap la cap până la 31-31, golul victoriei României fiind marcat de Dache, cu două secunde înainte de finalul timpului regulamentar.

În sferturile de finală, astăzi de la ora 20.45, România va întâlni Croația, care a învins Ungaria în optimi, 26-25. Dacă se vor impune, în semifinale, „tricolorele” se vor duela cu învingătoarea partide Danemarca – Suedia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare