Sport

LA ÎNĂLȚIME PENTRU CORONA BRAȘOV ȘI ROMÂNIA! Ania Caill face senzație în Cupa Europei!

  • caill_19.jpg
  • anacaill.jpg
 

În proba de coborâre programată astăzi la Crans Montana, în Elveția, contând pentru Cupa Europei la schi alpin, Ania Caill, schioara alpină legitimată la Corona Brașov, a reușit un nou rezultat deosebit.

Sportiva care concurează pentru România a încheiat pe locul 7, din 34 de sportive clasate, la 2.01 secunde în spatele învingătoarei, Rosina Schneeberger (Austria) – 1.16.49. Podiumul a fost completat cu o altă austriacă, Nadine Fest, și cu elvețianca Jasmine Suter.

Grație acestei clasări, la doar 3 sutimi de top 5 (și la o singură sutime de franțuzoaica Smadja Karen care câștigase singurul antrenament oficial de la Crans Montana și care făcuse podium la etapa de la St. Anton, din Austria, în cadrul aceleași probe), într-o cursă extrem de dificilă, dovadă numărul mare de abandonuri, Ania Caill a urcat pe locul 9 în clasamentul general al coborârii din Cupa Europei (antecamera Cupei Mondiale), apropiindu-se, ca timp, de performerele de top ale specialității.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare