Sport

La FCSB, cu Dumnezeu înainte!!! UPDATE. Nicolae Dică a semnat cu…

 

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat astăzi la Digi Sport că antrenorul Edi Iordănescu nu-i mai răspunde la telefon, caz în care i-a transmis lui Nicolae Dică să fie „în joc de glezne”, căci s-ar putea să fie numit, din nou, „principal”. Becali a spus că apreciază la Dică credința și bunul simț.

Apoi, Gigi Becali a menționat că-l va angaja pe fostul arbitru Alexandru Tudor la FCSB: „I-am zis – «Vreau să lucrezi cu mine, pentru că vii la biserică». M-a întrebat ce să facă aici. Se va ocupa de academie, că e băiat deştept şi toată viaţa lui a stat în fotbal. Plus de asta, oamenii care sunt credincioşi, chiar dacă nu fac nimic, o rugăciune a lor face cât 700 de fotbalişti. Rugăciunea lui Tudor în calificările «Champions League» face cât Neymar”.

UPDATE. Nicolae Dică n-a mai avut răbdare, după cum i-a sugerat Gigi Becali, el semnând un contract de antrenor cu FC Argeș, din liga secundă, valabil pentru următoarele 3 sezoane.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare