Sport

LA FC BRAȘOV, CA LA „U” CLUJ. Acolo, însă, se implică ACUM Primăria!!!

 

Varianta preluării grupării „stegare” de către investitorii italieni de la Nilor Group a picat, situație asemănătoare cu cea existentă la „U” Cluj, unde (încă) se așteaptă banii unei firme din Hong Kong pentru continuarea activității.

În ceea ce privește SC FC Brașov SA, pe 6 aprilie, Tribunal Brașov va da un verdict privind falimentul, „U” Cluj așteptând, 4 zile mai târziu, o veste asemănătare de la Tribunalul Botoșani.

Așa cum au relatat jurnaliștii de la stiridesport.ro, la Cluj prinde, însă, contur ideea unei noi entități juridice care să preia palmaresul și culorile lui „U” de la societatea controlată de Florian Walter, însuși primarul Emil Boc vorbind, apăsat, de posibilitatea realizării „noii construcții”.

Pentru numaiu.ro, Emil Boc a adus în discuție legea asociațiilor și fundațiilor pentru ca Primăria Cluj să poată sponsoriza, pe viitor, „șepcile roșii”: „Așa cum finanțăm alte cluburi sportive din oraș, de exemplu Mobitelco, așa vom putea finanța și această structură sportivă, astfel încât «U» să își continue activitatea”.

La ora actuală, FC Brașov plutește în confuzia incertitudinii. Oamenii de fotbal din oraș vehiculează, însă, varianta înființării unei noi societăți comerciale, care să preia sigla, culorile și palmaresul „stegarilor”, iar gruparea să-și continue activitatea, în sezonul viitor, chiar din Liga 3, dacă FRF va fi de acord cu acest lucru. Afaceristul Simon Maurer (Avantgarden) și duo-ul Paul Enache – Constantin Anghelache sunt numele aduse în discuție pentru viitorul formației „galben-negre”.

 
În ceea ce privește o posibilă implicare a autorităților locale la „noul” FC Brașov, acestea sunt reticente înaintea campaniei electorale. În plus, după eșecul proiectului fotbalistic numit Corona (apropo, nici acum nu s-a făcut promisul audit la defuncta secție de fotbal!), Primăria suflă, acum, și în iaurt.

CITEȘTE ȘI: La FC Brașov, nici străbunica nu mai aterizează!

BRAȘOV. Adio… Liga Campionilor. FC Brașov va intra în faliment


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare