Sport

La Dinamo, ca la Brașov odată… Iluzii!

 

În timp ce-și dă „vedetele” pe doi lei (apropo, Iașiul a încasat mai mult pe Loshaj decât a plătit Craiova pentru Nistor), FC Dinamo a intrat în turbulențele vânzării. În „Ștefan cel Mare” e ca la FC Brașov pe vremuri: ba vine nu știu ce fond de investiții, ba un șeic călare pe-un cal alb, totul împotmolindu-se, însă, la nivel de discuții, într-un șir fantasmagoric de râsu’-plânsu’.

Cornel Dinu a recunoscut negocierile cu fondul de investiții din Abu Dhabi, cel care a preluat și gruparea engleză Charlton, însă și el e sceptic că tranzacția se va realiza. De ce? Păi cei ce vor veni în „Groapa” lui Negoiță, pe-un euro, vor prelua doar datorii de milioane și un lot de șchiopi înghețat pe taraba vânzărilor. Sigur, terenul din buricul Bucureștiului pe care-i amplasat stadionul este extrem de tentant pentru orice investitor cu nas fin, dar acolo Nicolae Badea deține actele, fiind altă mâncare de… aripioare picante.

Așadar, „câinii”, cu Fata Morgana la orizont, vor mai merge un sezon prin deșert, cu covrigii în coada play-out-ului, privind cu jind cum rivalele nu tremură la grija zilei de mâine.

Altfel, având „pile” la Burleanu, Adrian Mutu a fost numit selecționer la reprezentativa de fotbal tineret a României, deși trecutul extrasportiv nu-l recomanda în nici un fel pentru o asemenea funcție, de antrenor și pedagog pentru niște adolescenți talentați, dar naivi.

Fantastic a comentat Radu Paraschivescu, la Digi 24, înscăunarea fără pompă a „Briliantului”, care „vine târând după el tinichelele unui tabloidism sălbatic câteodată. Aici a contribuit și presa care, ani la rândul, își începea buletinele cu o știre despre ce a mai făcut Mutu. Dar și el a avut o viață picantă, spre deosebire de Rădoi”, avansat la Naționala mare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare