Sport

Kuzmina, VICTORIE la Oberhof!!! Ce au făcut Tofalvi și Pișcoran?!…

 

UPDATE. S-a încheiat și sprintul masculin de la Oberhof. Biatlonistul francez Martin Fourcade a ocupat primul loc, fiind însoțit pe podium de norvegienii Emil Hegle Svendsen și Johanne Thingnes Boe. Din păcate, nici un biatlonist român nu s-a calificat pentru pursuit.

Anastasiya Kuzmina (Slovacia) a câștigat astăzi cursa de sprint de la Oberhof (Germania) contând pentru Cupa Mondială de biatlon, obținând a treia sa victorie din acest sezon.

Cronometrată în 22.23.7, Kuzmina le-a învins cu 35.4 secunde pe finlandeza Kaisa Makarainen și cu 40.1 secunde pe cehoaica Veronika Vitkova, celelalte sportive prezente pe podium. Toate au avut câte o greșeală în poligon.

Două românce au participat în această cursă, având evoluții slabe. Harghiteanca Eva Tofalvi a ocupat locul 73 (+3.17.2 – 2 ture de penalizare), în timp ce brașoveanca Luminița Pișcoran a fost a 89-a, din 91 de concurente (+4.45.7 – 5 ture de penalizare).

Foto: IBU


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button