Sport

Kevin Rivera Serrano a câștigat Turul Sibiului

 

Kevin Rivera Serrano (Androni Giocattoli-Sidermec) a câștigat ediția 2019 a Turului Sibiului, competiție din calendarul UCI.

Ciclistul costarican a fost urmat pe podium de coechipierul său, columbianul Daniel Munoz Giraldo și de croatul Radoslav Rogina (Adria Mobil).

Cel mai bun român a fost Serghei Țvetcov, care a terminat pe 5 la general, la 42 de secunde de învingător și la doar 3 secunde de podium.

Brașoveanul Eduard Grosu, component al formației Team Delko Marseille Provence, care a concurat însă pentru echipa națională a României, nu a terminat competiția. El nu s-a încadrat în timpul limită în runda a doua, cu final la Bâlea Lac.

La echipe s-a impus Androni Giocattoli-Sidermec, italianul Riccardo Stacchiotti (Giotti Victoria) a fost cel mai bun în clasamentul pe puncte, elvețianul Joel Suter (Akros) a fost cel mai bun sprinter, în timp ce Daniel Munoz Giraldo a fost primul în ierarhia cățărătorilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare