Sport

Keșeru, GOL de la jumătatea terenului!!! Prestațiile altor fotbaliști români în campionatele Europei…

 

În etapa a 4-a a campionatului Bulgariei, Ludogorets Razgrad a învins-o pe Montana cu 2-0. La gazde, într-o formulă cu mulți titulari de bază menajați, doar Claudiu Keșeru a jucat dintre români. El a înscris de la jumătatea terenului, fiind beneficiarul unei gafe de zile mari a portarului advers.

Trecând în Rusia, antrenorul Mircea Lucescu a mai bifat un egal cu Zenit Sankt Petersburg, 1-1 pe teren propriu cu campioana ȚSKA Moscova. Neînvins până în prezent, „Il Luce” a acumulat 6 puncte în prima ligă.

Tot în etapa a 4-a, Gicu Grozav (nepotul lui Cornel Țălnar, antrenorul echipei FC Brașov) a înscris o dată pentru Terek Groznâi contra celor de la Ufa în victoria cu 3-1. El a dat un gol și în prima etapă, cu Krylya Sovetov Samara. La echipa din Cecenia, care are 7 puncte în campionatul rus, Gabi Torje a fost rezervă.

În runda inaugurală din Serie A, Fiorentina, cu Ciprian Tătărușanu între buturi, a pierdut în fața campioanei Juventus Torino, în deplasare, 1-2. Portarul român a fost nesigur în intervenții. Ianis Hagi a avut statut de rezervă în trupa „viola”.

În La Liga, tot în cadrul primei etape, Florin Andone s-a bucurat din teren pentru succesul obținut de Deportivo La Coruńa, 2-1 cu Eibar, el neieșind, însă, în evidență.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare