Sport

Justin Ștefan: „ CSA Steaua nu va putea participa în Liga I”

 

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că CSA Steaua, formație înființată de Ministerul Apărării, care evoluează în prezent în Liga a IV-a, nu va putea să joace în Liga I, conform prevederilor Legii Sportului.

În momentul de față, CSA Steaua este un club de drept public. Potrivit Legii Sportului, în competițiile profesioniste, cum este Liga Profesionistă de Fotbal, aceste cluburi de drept public nu pot participa. Legea spune negru pe alb că pot fi membri în cadrul Ligilor Profesioniste numai cluburile care sunt organizate ca organizații nonguvernamentale sau ca societăți comerciale pe acțiuni. Deci clubul nu mai trebuie să fie la Ministerul Apărării… adică trebuie să caute un investitor. Altfel nu are cum în condițiile actuale. Iar dacă ne raportăm la legislația europeană și politica FIFA și UEFA, cu siguranță un club al Armatei nu poate participa într-o competiție profesionistă de fotbal“, a explicat Justin Ștefan.    


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare