Sport

Jurgen Klopp: „Stăteam acolo ca boul în fața muntelui”

 

Cel mai așteptat duel din optimile Ligii Campionilor, Liverpool – Bayern München, nu a oferit spectacolul promis de afiș. Două dintre cele mai ofensive echipe ale continentului s-au anihilat în prima manșă, care a avut loc pe „Anfield”, 0-0.

„A existat mult respect între cele două echipe. S-au creat ocazii în prima repriză, apoi nimeni nu a mai creat nimic în repriza secundă. Ultima pasă nu a fost prietena noastră în această partidă. Acest lucru ne-a creat probleme, nu am mai avut ocazii, dar nu am oferit adversarilor şansa să contraatace. Nu este perfect, însă este un rezultat asupra căruia putem lucra. Nu a fost o seară de Liga Campionilor din punct de vedere al spectacolului, însă din punct de vedere al rezultatului este O.K. Acum avem la dispoziţie trei săptămâni pentru a pregăti returul. Dacă am fi câştigat cu 1-0, oare s-ar fi schimbat cu adevărat ceva?”, a comentat tehnicianul „cormoranilor”, Jurgen Klopp.

Neamțul a povestit și un episod care a avut loc la finalul partidei, în care a fost implicat antrenorul bavarezilor, Niko Kovac. „Am vrut să-i strâng mâna lui Niko imediat după fluierul final. Dar el a bătut mai întâi palma cu membrii staffului său, în timp ce eu stăteam acolo ca boul în fața muntelui. Mi-a zis că a vrut să vorbească cu Ribery, care tocmai a devenit tată. Dar este deja pentru a cincea oară, nu cred că mai era așa de interesant ce avea să-i spună Franck”, a punctat Klopp, Kovac replicând: „În Anglia se obișnuiește ca managerii să-și dea primii mâna la încheierea partidei. N-am știut. I-am explicat și sper să nu se fi supărat atât de tare că m-am îndreptat mai întâi spre banca mea”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare