Sport

Jurgen Klopp a făcut spectacol la prezentarea oficială la Liverpool. „Nu sunt The Special One, sunt The Normal One”

 

Jurgen Klopp a fost prezentat astăzi oficial la Liverpool, iar tehnicianul german a făcut spectacol la conferința de presă. 

„Sunt un romantic al fotbalului. Iubesc poveştile lui. Anfield este unul dintre cele mai importante locuri din fotbal. Da, este ca într-un film suprarealist. M-am trezit dimineaţă ca manager al lui Liverpool. N-am venit aici pentru că Dortmund şi Liverpool sunt cluburi similare. Am venit pentru că Liverpool este un club mare. E cool că sunteţi nerăbdători în privinţa următorilor ani cu mine. Nu mă gândesc să fiu o legendă aici. Lucrez în prezent”, a punctat Klopp, dar declarația cea mai interesantă l-a vizat pe Jose Mourinho, antrenorul celor de la Chelsea: „Nu sunt The Special One, sunt The Normal One. Trebuie să jucăm cu emoţie, să lucrăm împreună cu fanii”.

Totodată, Klopp a făcut o promisiune pentru fanii echipei Liverpool: „Cum mă vedeţi acum, cred că peste 4 ani vom vorbi din calitate de câştigători ai titlului. Dacă nu, Elveţia! Vă rog, daţi-ne timp să lucrăm la acest proiect. Vă rog, aveţi răbdare. Nu spun că trebuie să aşteptăm 20 de ani, în 4 ani sper să câştigăm un titlu”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button