Sport

Jucătorul care l-a contrazis pe Laszlo Dioszegi

Jucătorul care l-a contrazis pe Laszlo Dioszegi.

Șeful de la Sepsi Sf. Gheorghe spunea în play-off-ul Superligii că Marius Ștefănescu nu va ajunge niciodată la FCSB. Ulterior, mijlocașul ofensiv s-a transferat la gruparea patronată de Gigi Becali pentru suma de 1,3 milioane de euro. Atunci, Laszlo Dioszegi a explicat că a trebuit să-i dea drumul lui Ștefănescu, pentru că, printre altele, jucătorul a amenințat că se lasă de fotbal – Detalii, AICI.

Jucătorul care l-a contrazis pe Laszlo Dioszegi | MyTex.ro
Jucătorul care l-a contrazis pe Laszlo Dioszegi 10

Acum, într-un interviu pentru golazo.ro, aflat în cantonament în Olanda cu FCSB, Marius Ștefănescu a precizat că n-a vorbit niciodată cu Laszlo Dioszegi: „Probabil că tot din supărare a dat acele declarații. Probabil că-și dorea să mai rămân acolo (la Sepsi – n.r.). Fiecare își face cumva planurile, apoi vine un transfer. Poate că nu se așteptau să vadă oferta asta. Dar și-au dat seama că e mai bine și pentru club și pentru mine să fac pasul ăsta”.

În altă ordine de idei, Sepsi Sf. Gheorghe se duelează cu FC Dinamo pentru a obține semnătura mijlocașului defensiv nipon Mino Sota, fost la FC Hermannstadt.

Foto 2: golazo.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button