Sport

Jucătorii de la Chiajna, în mijlocul evenimentelor din Turcia: „Ce am văzut noi acolo vezi doar în filme”

 

Din cauza evenimentelor din Turcia, delegația echipei Concordia Chiajna a revenit în țară abia aseară, cu 24 de ore înainte de meciul cu Steaua din finala Cupei Ligii, programat astăzi, la ora 20.00.

„O să fie o atmosferă nu foarte plăcută pentru noi, pentru că nimeni nu a putut să doarmă, ţinând cont de ce s-a întâmplat la Istanbul: tancuri pe străzi, bombe etc. Din fericire, am reuşit să plecăm”, a declarat portarul Cristian Bălgrădean, în timp ce fundașul Ştefan Bărboianu a punctat: „Important este că am ajuns cu bine. Fotbalul a fost pe locul doi pentru noi, ce am văzut noi acolo vezi doar în filme. S-au auzit arme, explozii, ceva ce nu vreau să mai trăiesc. Îi mulţumim lui Dumnezeu că am ajuns bine”.

Antrenorul Emil Săndoi a precizat: „Eu am mai trecut prin momente de acest gen. Am prins Revoluţia la Timişoara, eram cu Sorin Cârţu, plecam la un turneu în Italia şi chiar în toiul Revoluţiei ne-am nimerit la Timişoara. Am dormit la hotel, fără lumină. Păcat că se întâmplă astfel de evenimente, să dea Dumnezeu să nu se mai întâmple niciodată aşa ceva”. 

CITEȘTE ȘI: 

108 români au revenit în ţară din Turcia!

Turcia. Lovitura de stat a eşuat!

LIVE TEXT. ALERTĂ. LEGEA MARȚIALĂ, instaurată în Turcia. Tancurile de la Parlament au deschis focul. Populația se revoltă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare