Sport

Jucătoarele de la CORONA BRAŞOV, remarcate în prima zi a Trofeului Carpaţi!!!

 

România A şi România B s-au întâlnit aseară, la Cluj Napoca, în prima zi a Trofeului Carpaţi la handbal feminin.

Prima reprezentativă, antrenată de Martin Ambros, a învins cu scorul de 31-23 (14-13), dar „tricolorele” din echipa secundă au dat o replică extrem de viguroasă, în special în prima repriză.

Pentru formaţia câştigătoare, Laura Chiper, extrema Coronei Braşov, a marcat 4 goluri. În tabăra adversă, unde a apărat şi Denisa Dedu, au evoluat mai multe tinere jucătoare de la formaţia antrenată de Mariana Târcă, Sorina Târcă (4 g), Ana Maria Lopătaru (1 g), Daria Bucur şi Ana Maria Berbece.

Înaintea acestei partide, Ungaria a câştigat întâlnirea cu Olanda, scor 30-26 (12-13).

Astăzi, în finala mică a competiţiei amicale, România B va întâlni Olanda, de la ora 17.00, urmând ca, de la ora 20.00, să se dispute finala dintre România şi Ungaria. Meciurile vor fi transmise în direct de TVR.

Contra Ungariei, Aurelia Brădeanu (37 de ani) va susţine ultima sa partidă pentru prima reprezentativă a României.

Amintim că, după această competiţie amicală, va fi definitivat lotul României pentru Campionatul European de handbal feminin, programat în Suedia, în perioada 4-18 decembrie. „Tricolorele” au fost repartizate în grupa D, urmând a întâlni selecţionatele: Norvegiei (5 decembrie), Rusiei (7 decembrie) şi Croaţiei (9 decembrie).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare