Sport

JOCURILE OLIMPICE – BEIJING 2022. Cu câți sportivi va participa România?!…

 

În prezent, delegația României pentru Jocurile Olimpice de la Beijing este compusă din 19 sportivi (destui brașoveni), dar ar putea fi incluși încă 3-4 performeri, în funcție de numărul de locuri redistribuite de federațiile naționale pe ultima sută de metri.

Foarte probabil, Raluca Strămăturaru (sanie – foto), ocupanta locului 7 la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang – PYEONGCHANG 2018. REZULTAT IMENS pentru SANIA ROMÂNEASCĂ! Raluca Strămăturaru, A ȘAPTEA la Jocurile Olimpice!!! & PYEONGCHANG 2018. Reacții după acest loc 7 pentru România la J.O. Ce au spus Raluca Strămăturaru, Mihai Covaliu și Octavian Morariu… „Este un rezultat istoric”! – va fi portdrapelul delegației nostru la festivitatea de deschidere a J.O. de la Beijing. 

Florin Mișcă, șeful delegației olimpice a României la Beijing 2022, a relatat conform Rador: „Noi încercăm să finalizăm această listă pe 20 ianuarie, termenul este ceva mai încolo, dar avem Comitetul Executiv (al COSR – n.r.) care va avea pe ordinea de zi şi aprobarea delegaţiei nominale. Deci pe 20 ianuarie Comitetul Executiv va aproba lista nominală a participanţilor şi apoi pot apărea alte patru nume, până în 23 ianuarie. Noi sperăm să apară mai repede, pentru că ne încurcă şi cu alte operaţiuni logistice, în primul rând biletele de avion”.

Pe surse, în ultimul moment, există posibilitatea ca și Ania Caill, schioara Coronei Brașov, să fie inclusă în delegația olimpică a României pentru Beijing 2022. DETALII:

 
 

BRAȘOV. POZIȚIA primarului Coliban în CAZUL ANIA CAILL… „SĂGEȚI” pentru șefii FRSB

Jocurile Olimpice de la Beijing se vor desfăşura în perioada 4-20 februarie a.c..


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button