Sport

Joaca de-a blatul

 

FCSB n-a reușit să câștige la Botoșani, sâmbătă seara, deși – după cum evoluaseră lucrurile în prima repriză – mulți se gândeau la un blat în favoarea oaspeților (dinamovistul Florin Prunea i-a și trimis un mesaj, în acest sens, lui Valeriu Iftime).

La final, hârâit că nu a învins și că, astfel, titlul mult visat se tot îndepărtează, Gigi Becali a râs forțat, nervos, la Digi Sport, omul dându-se cavalerul corectitudinii. Astfel, a narat o întâmplare din mai 2018, când i s-ar fi propus să dea 200.000 de euro ca să ia trei puncte dintr-un meci cu Poli Iași: „Asta nu se poate cu Becali… De ce? Pentru că cel ce joacă jocul – spune Sf. Apostol Pavel – şi nu respectă legea, nu primeşte cununa. Eu nu am nevoie de cunună. Dacă fur, mă duc în iad. Păi fur sufletele şi munca copiilor ăştia? Fiecare aleargă pentru el, pentru familia lui. Eu nu sunt hoţ. Şi nici nu am făcut niciodată aranjamente”.

În mod normal, FRF ar trebui să se sesizeze și să-l cheme pe Gigi Becali la comisii, să demaște persoana care a adus în discuție aranjamentul, pentru a fi suspendată drastic. În cazul, puțin probabil, în care se va întâmpla acest lucru, șeful FCSB o va da la întors, în stilu-i caracteristic, cum a mai făcut-o când situația se nasolea, trâmbițând că a fost o simplă glumă pentru cei ce n-au simțul umorului.

Cu Bogdan – pe Argeș în jos – Vintilă o marionetă de antrenor, FCSB-ului îi fuge pământul de sub picioare, iar investițiile de mare perspectivă ale patronului („Mbappe” Coman, Man, Moruțan) se devalorizează cu fiecare etapă scursă. Bine a spus Basarab Panduru la Telekom Sport: pune-l antrenor pe Dan Petrescu, dă-i un contract de 2 milioane de euro pe sezon, lasă-l să-și facă treaba, iar el îți va aduce trofee și plusvaloare din transferuri. Dar dacă tu consideri gruparea „roș-albastră” jucăria ta și vorbești în dodii de împreunări și combinări de n luate câte k…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare