Sport

JO RIO 2016. Tadici a ieșit la ATAC!!! „Totul a fost la plesneală”!!!

 

Fostul selecționer al echipei naționale de handbal feminin a României a comentat în termeni duri prestația „tricolorelor” la Jocurile Olimpice de la Rio, unde s-au clasat doar pe locul 9.

Chestionat de Libertatea.ro, Gheorghe Tadici l-a luat în vizor pe actualul selecționer, suedezul Tomas Ryde, susținând, ironic, că acesta trebuie să răspundă… mental: „El trebuie să dea socoteală, că a fost tragedie când am terminat pe 7 la Beijing, deși am fost la o secundă de locul 4”.

În continuare, Tadici a declarat că toată „acțiunea Rio” a fost la plesneală:  „Am văzut și eu că vorbeau jucătoarele la time-out-uri peste antrenor. Iar când intervenea antrenorul, spunea să nu luăm eliminări și le mai zicea «Mai repede». Adică să nu luăm multe goluri”.

De asemenea, Gheorghe Tadici a afirmat că desființarea Comisiei Tehnice din FRH, acum doi ani, a fost o greșeală: „Dacă ar mai fi fost acea comisie, nu s-a fi făcut greșeala să se plece la Olimpiadă fără cel mai bun inter al campionatului, Zamfir, dar cu Vizitiu în lot. Astfel de gafe n-ar fi fost posibile. Dar, de ce să fim noi consultați? Românii sunt niște proști, însă avem mental coach!”.

Sursa citată a relatat că Tomas Ryde are un salariu lunar de 8.000 de euro, iar secundul său, Costică Buceschi, primește 4.000. Prin comparație, salariul fostului asistent la echipa națională, Dumitru Muși, era de… 200 de euro. De asemenea, s-a inserat că lotul deplasat în Brazilia este împărțit în bisericuțe și măcinat de o serie de tensiuni între jucătoare.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button