Sport

JO RIO 2016. Nici acum. Naționala de handbal feminin a pierdut din nou în fața Norvegiei

 

Naționala de handbal feminin a României avea nevoie de un punct din confruntarea cu Norvegia, ultima din grupa A, pentru a se califica în sferturile turneului olimpic. Din păcate, fetele noastre nu au reușit să îl obțină, pierzând din nou în fața Norvegiei la o competiție importantă. S-a încheiat 28-27 pentru nordice, iar handbalistele „tricolore” au părăsit sala în lacrimi, conștiente că o victorie a Angolei în fața Spaniei, singurul rezultat care le califică, ține de domeniul fantasticului.

După o primă repriză echilibrată, încheiată 14-13 pentru Norvegia, România a ratat startul în partea a doua și în opt minute Norvegia s-a dus la patru goluri, 21-17. Neagu&Co. au revenit la două lungimi, 22-24, dar Chiper și Vizitiu au ratat față în față cu Grimsbo. Neagu și Geiger au irosit și ele două faze clare de gol, aceste patru acțiuni cântărind greu în stabilirea scorului final. În ultimele cinci minute, Norvegia a intrat cu un avans de patru lungimi, 28-24, avans care avea să fie suficient. „Tricolorele” au mai marcat doar de trei ori, au pierdut la limită, 27-28, și au părăsit sala cu ochii în lacrimi.

Din păcate, Naționala noastră a plătit acum nota pentru înfrângerea cu Angola, rezultatul care a scos-o din lupta pentru o medalie olimpică, dacă nu cumva africancele vor mai da o lovitură și vor învinge Spania. 

Au marcat pentru România: Neagu – 11 g, Geiger – 4 g, Chiper și Chintoan – câte 3 g , Buceschi și Manea – câte 2 g, Hotea și Ardean – câte 1 g.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare