Sport

JO 2018. Cea mai mare piaţă de carne de câine se închide!!!

 

Jocurile Olimpice de iarnă care se vor organiza la Pyeongchang în februarie anul viitor au avut ca efect închiderea celei mai mari pieţe de carne de câine din lume, cea de la Moran, din oraşul Seongnam, aproape de Seul, aşa cum a relatat The Guardian.

Oficialităţile sud-coreene vor să-şi cosmetizeze imaginea cu această măsură, ştiindu-se că în locaţia amintită, lipsită de cele mai elementare norme sanitare, câinii sunt bătuţi şi ucişi cu cruzime, chiar prin spânzurare sau electrocutare, ceea ce a atras atenţia numeroaselor organizaţii de protecţie a animalelor, care au organizat numeroase proteste.

Carnea de câine este des consumată în Coreea de Sud, bărbaţii, în special, susţinând că ameliorează virilitatea şi reduce oboseala.

„Aproape 80% dintre clienţii noştri se aprovozionau de aici cu carne proaspătă de câine. Acum, în ce mod ne va despăgubi guvernul?”, a declarat un vânzător din piaţa amintită pentru Korea Herald.

Foto: Reuters


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare